hoekwoning te Apeldoorn

Ook dit project betreft een typische jaren `70 woning. De opdracht- gevers van deze woning waren zich aan het bezinnen of ze zouden verbouwen of verkopen.
De woning voldeed niet meer aan hun eisen en vandaar dat ze ook rondkeken naar andere woonruimte en zich zelfs hadden ingeschreven voor een nieuwbouwproject. Gelukkig kwamen ze met mij in gesprek en wist ik hen te overtuigen dat aanpassing van de bestaande woning

wel het gewenste resultaat zou opleveren. Uiteindelijk gaven ze mij de opdracht om een schets te maken voor een eventuele verbouwing. Ze wilden namelijk dat het woon- en leefoppervlakte op de begane grond groter en ruimer van opzet zou worden.

Mijn voorstellen sloten precies aan bij hun wensen, doordat de verschillende ruimten harmonieus en logisch in elkaar overvloeiden

en er spannende zichtlijnen ontstonden. Dit was voor hen zo overtuigend dat ze besloten om te verbouwen en te blijven wonen. Inmiddels wonen ze al ruim vier jaar in hun verbouwde woning en zijn ze nog steeds enthousiast over de aanpassing.